Mijn winterslaap

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 13:00

Deze winter was voor mij dan toch een zeer intense ervaring.

Nog nooit ben ik zo sterk naar binnen gekeerd. Ik ging door intense processen en had heel veel rust nodig om dit allemaal te verwerken. Nu voel ik dat er een heel nieuwe uitdaging op mijn pad komt.

Wat het is weet ik niet. Ik laat het los en heb vertrouwen dat ik gesteund en begeleid wordt. Wat ik geleerd heb is dat alles bij jezelf begint. En door te werken aan mezelf zijn er al prachtige mensen op mijn pad gekomen. Nog nooit heb ik zulke diepgaande connecties mogen ervaren. Ook is er een soort van rust en voldoening bij me neergedaald en meer zelfzekerheid. Ik ben benieuwd wat de toekomst mij zal bieden...

Ik zeg JA tegen het leven. Ik ga ervoor! Het oude maakt plaats voor het nieuwe.

Waarom ben ik in deze tijd geboren? Waarom ik? Waarom gebeurd dit met mij? Hoe kan ik zo goed en comfortabel mogelijk mijn leven leiden? Wat is voor mij belangrijk? Wat maakt mij rijk?

En nog zoveel andere vragen die mij bezighielden...

Door het deurtje naar binnen te nemen en te luisteren naar mijn innerlijk weten kreeg ik de antwoorden. Soms confronterende antwoorden, maar toch kreeg ik de antwoorden op mijn vragen.

Innerlijk werk is iets die veelt tijd en energie vraagt. Dan is het zeer belangrijk om naar je lichaam te luisteren.

Mijn opleiding tot psychodynamica coach in healingtechnieken was een zeer goede ondersteuning in deze processen. Deze versterken het zelfhelend vermogen die bij iedereen aanwezig is.

Door je aandacht bewust te richten op bepaalde thema's gebeuren er spontane veranderingen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

 

Hartegroet,

Mathijs

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.